KONTAKT OCH VILLKOR
AV TRAPPERN


Det första jag ska tala om är att jag aldrig gör skillnad på helgdagar eller vardagar! Påsk och jul är som måndag och torsdag för min del. Vill du kontakta mig så bry dig inte om det är kväll, natt, morgon eller midsommar. Det passar lika bra eller dåligt i alla fall. Jag vet ju själv aldrig vad jag gör från ena dagen till den andra. Så samtalet kan passa som handen i handsken rent tidsmässigt, eller förstöra den stillsammaste vårkväll efter bäver, eller rödingsjöns snöstorm - men pröva ring ändå! Jag godkänner endast förskottsbetalning av i stort sett samtliga mina produkter. Räkna också med att det kan ta tid innan jag känner sådant förtroende för Er som blir återkommande kunder, att jag lättjar detta. Gör då som så att du betalar i förskott till mitt bankgiro 5527 - 8832 eller Swish 1231008226, skriver namn och adress, samt tydligt vilken och eller hur många produkter det gäller. Betalas inte ett belopp för frakten så skickar jag inte förrän detta har kommit in, så fråga alltid vad speditören (och jag) vill ha innan! I portokostnaden inrymmer jag också emballage, till exempel; papper, påsar, kassar, sopsäckar, plast, tejp, särskilda etiketter eller liknande. I vissa fall kan det även innebära att portokostnaden inkluderar en viss tid - administration. Det varierar dock avsevärt beroende på artikel och antal.

Att jag har lite ojämna portopriser trots snarlik produkt är för att jag enklare ska kunna identifiera insättningens avseende när kunder glömmer att skriva vad de menar för produkt. Så att jag inte riskerar att skicka fel.

Nu för tiden är det mode med återbruk och återvinning, så jag skickar så ofta jag kan med begagnade kartonger och annat återvunnet emballage. Detta för miljöns skull. I viss portokostnad är det inberäknat kostnad för just kartong och emballage, men är det begagnat så anser jag att denna kostnad täcker en del av min administration.

Jag skickar oftast så fort jag kan, inom några dagar. Men mitt liv är väldigt variations- och händelserikt så leveranstiden kan variera. Det kan faktiskt också hända att någon produkt är slut i lager, trots att ni har betalat i förskott. Jag brukar meddela om någon sorts försening kommer att bli aktuell.

Mina exklusiva hantverk måste givetvis förvissas om att jag har hemma och, eller är färdigtillverkade. Oftast så är dessa högst personliga där alla önskemål, utformningar och behov måste resoneras fram. Eller som det i de allra flesta fall handlar om sömnadsuppdrag av dina egna viltskinn. När detta är aktuellt så jobbar jag helst bara mot färdigberedda skinn. Näst intill undantagslöst så vill jag ha en igångsättningskostnad, där detta utgörs av halva totala bruttosumman. Det beloppet ska vara insatt på mitt bankgiro 5527 - 8832 eller Swish 1231008226, innan jag sätter nålen och tråden i rörelse. Detta av den enkla, barskrapade anledningen att stävja snackare. De här produkterna kan sedan fås mot FÖRSKOTTSBETALNING eller faktura, beroende på upplevelse för personen och eller humör. Om, det skulle visa sig så att jag får en riktigt bra känsla för dig som människa, så kanske jag är intresserad av långt mera generösa köpevillkor.

I dagsläget är det också rätt populärt att använda tjänsten "Paypal" vid främst utlandsbetalningar. En internet tjänst som knappast undgått någon som aktivt köper eller säljer över just internet i världen. Som bekant används då min mailadress som bland annat syns längst ner på denna sida.

 

Men även:Nummer 123 100 8226

fungerar fint...

Mitt media, mina bilder, mina filmer eller annat följer ungefär generella avtal för detta. Användningsskyldigheter eller till exempel visningsrättigheter. Det här reflekteras samman...

Föreläsningar, skytteinstruktioner, föredrag, specialutbildningar eller liknande åtages i sällsynta fall, då det här är väldigt stämningsstyrt. Men kanske framförallt det då jag har ännu svårare för att låta binda upp mig för något framgent - långt framåt i tiden, för en viss dag med ett visst klockslag.

Återförsäljare är självklart speciellt privilegierade, och har således också givetvis ett eget pris. Här krävs vanligtvis momsregistrering. Dessutom så släpper jag inte iväg mitt sortiment till vem som helst. Jag ser helst att Ni har en sund livsåskådning, en känsla och respekt för genuint hantverk, ömmar för det naturliga och ödmjukar det vilda. Alla mina produkter har inte samma inköpspriser, och de allra dyraste har till exempel nästan inga marginaler alls. Ta kontakt med mig om detta för förhandling.

Nya återförsäljare ser jag helst att Ni förskottsbetalar i minst ett år. Detta för att det inte finns någon heder idag, än mindre ärlighet. Och på grund av min godtrohet så har jag blivit bedragen på tiotusentals kronor genom åren. Stockholmsföretagare är värst. De har mest over the top fantasier om företag där man tror att man kan sitta på arslet och göra så lite som möjligt. Skimma och bara tjäna en jävla massa pengar utan konstruktiv nytta.

OM ETT MAIL INTE BESVARAS INOM NÅGRA DAGAR, OCH BESTÄLLNINGEN ÄR BRÅDSKANDE - SÅ MÅSTE DEN SKICKAS SOM SMS!

Det ringer mycket till mig och jag får mycket meddelanden så jag kan ha svårt att svara och prata länge. Men om det är något särskilt Ni vill resonera om så kan jag ringa upp när jag sätter mig i bilen. Idag är det ju mycket spännande som händer i världen, allt från minkfångst, flugbindning och järpjakt till korruption, maktmissbruk, överstatlighet och monetärmekanik. Så det är alltid intressant med nya människomöten och kontroversiella tankar.

Om du tillhör en av minoriteten som fortfarande inte förstår min prissättning, fraktkostnadens vara eller inte, om momsen är inklusive eller exklusive, så kan du klicka här... och förkovra dig.

Beställningar eller frågor kan fördelaktigt skickas via sms. Jag tar inte emot beställningar på Instagram eller Facebook, då jag tycker att dessa mest är ett nödvändigt ont som skall fördrivas...

Referenser...

TRAPPERN

Christian Nilsson
Solliden 35
912 92 Vilhelmina
 
070-235 10 17

BG: 5527-8832

SWISH 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com